Monday, November 22, 2010

Romania, te iubesc!

First of all, I want to thank Sofia (The NoName Fashion Blog) for sharing this video with us!

Second order of business: sorry, if you don't know Romanian, you will not understand this. It's a video about the Romanian style. How do Romanians dress and why do they dress in that particular way.

All that being said, I hope you'll enjoy this episode from Romania, te iubesc! I'm actually a big fan and I just can't understand how I missed it. Even so, like Sofia, I must agree with everything that Maurice Munteanu said in the video. Now, enjoy:

9 comments:

Anonymous said...

Salut, am vazut si eu reportajul aseara si mi-a lasat un gust amar. E trist ce se intampla in Romania, e trist ca oamenii nu simt nevoia sa se individualizeze. Asa cum a spus si sociologul respectiv, e un efect de turma. De asemenea Maurice are multa dreptate, nu o sa inteleg niciodata ce este cu dorinta aceasta de a avea lucruri cat mai scumpe, etaparea aceasta prin incultura! Sau asa cum da si Maurice exemplul, sa stai intr-un apartament in Berceni dar sa conduci in Porche (si cel mai probabil acasa sa ai rate, datorii si masina sa fie luata cu imprumut).

E trist ce se intampla!

Gabi said...

e inutil sa repet ce a zis Maurice! L-am indragit la maxim dupa aces reportaj!
PS! Mersi:*

Arina said...

@Theo: sweetie, ai mare dreptate. Dar nu cred ca trebuie sa fim atat de dramatici. Pentru a crea un stil, e nevoie de timp, de cultura. Eu chiar cred ca lucrurile se vor schimba, doar ca avem nevoie de timp.
Momentan, situatia e trista, dar nu numai din punct de vedere vestimentar. Dar exemple pozitive incep sa apara si...ce pot sa spun? we can only hope (and help) :*

Arina said...

@Gabi: u made my week :*

Gabi said...

:D tinem legatura:D

Arina said...

it's a must! :)

Anonymous said...

@arina: Da, ne indreptam pe drumul cel bun (cu pasi mici, dar totusi ne indreptam). Acum, cand am recitit comentariul meu, imi dau seama ca e cam dramatic:)) probabil deoarece de abia ma trezisem.

Arina said...

:)))))) chill! E bine atunci cand avem momente din astea. atunci cand ne revoltam si vrem sa schimbam lumea. :) Adevarul e ca...asa cum ai spus, e o situatie trista.
E bine macar ca subiectul incepe sa fie discutat. :) kisses!

Anonymous said...

Exact! :*